FeestDJ Harry maakte zijn school niet af. Na oneindige discussies met zijn leraar Nederlands bleef hij Feest met een hoofdletter F schrijven! Na dit besluit stortte Feest DJ Harry zich volledig op een toekomst als DJ! Na een korte carrière met duo Players & Wasted werd al snel menig DJ booth te klein voor deze energieke stuiterbal. De Focus zou en moest volledig op Feest! Na weekend op weekend dansvloeren te vullen, barkeepers te laten zweten gaat vanaf 2015 het #hutjeopzijnkant.

FeestDJ Harry is een fulltime FeestDJ die alle Feesthits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel, dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen in gerenommeerde zaken als Lucky ‘The Feel Good Provider’ en Feestcafe Bloopers (populairste danscafé van midden Nederland).

Met zijn geroemde quote #borrelsindehoogte is FeestDJHarry een veel geboekte DJ in menig Feestcafé in het Oosten van NL! Met z’n vlotte (witte) microfoongebruik maakt hij in de kleinste kroegen de grootste Feesten en laat hij in de grootste Feesttenten zelfs de mensen achterin de zaal meezingen.

Dat FeestDJHarry vandaag de dag nog steeds Feest met een hoofdletterschrijft, neemt niemand hem meer kwalijk. Er is namelijk niets met zijn Feestkunde:

#hutjeopzijnkant + #borrelsindehoogte