Hengover 2016: “We hadden ons geen beter startschot kunnen wensen”

Gisterenavond was het langverwachte Hengover 2016 aan de Kerkstraat in Hengevelde. De weergoden waren de jonge organisatoren goed gezind en vele mensen wisten de weg te vinden naar Hengevelde. Thom Hartgerink van de organisatie over gisterenavond: “Het was geweldig! We hadden ons geen mooier startschot van Hengover kunnen kunnen wensen. Op het hoogtepunt waren er 500 bezoekers vanavond! De sfeer zat er om 10 uur al goed en de DJ’s beukten goed over de weide heen. We gaan met elkaar even goed evalueren, maar ik kan sowieso verklappen dat de jeugd Hengover nog vaak tegen gaat komen. We hebben veel toffe concepten in de pijpleiding zitten en we zijn klaar om te vlammen in de komende tijd.

Met Hengover willen wij graag (dance) feesten organiseren in en om Hengevelde. Hoe gekker hoe beter, met de jeugd als belangrijkste uitgangspunt. Wij willen graag dat de Hengover feestjes ‘voor jongeren door jongeren’ feestjes worden. Zo zit de organisatie van dit jaar ook vol met enthousiaste jonge Hengeveldenaren die allemaal weer iets anders goed kunnen.

heng1

De organisatie bestaande uit Nick Kuipers, Sten Ringeling, David Spekreijse, Thom Hartgerink en Justin Wolterink kwamen op het idee om een nieuw concept te bedenken na de afgelasting van het Examenfeest Hengevelde in 2015. De jongens merkten op dat veel house liefhebbers naar de Randstad afreizen om een festival te bezoeken, dit omdat er hier in de buurt weinig soortgelijks aangeboden wordt voor deze doelgroep.

heng2

Leave a Comment