Voorbereidingen Hengover weer in volle gang

De zomerfeesten liggen alweer een paar weken achter ons, en op de achtergrond wordt er al weer hard gewerkt aan het volgende Hengeveldse feestje: Hengover Outdoor 2017. De jonge organisatoren stampten vorig jaar met succes dit dance event in de buitenlucht uit de grond. Na een geslaagde eerste editie zijn de Hengeveldse jongeren achter de schermen alweer druk bezig met het organiseren van hun tweede editie. Recentelijk maakten zij bekend dat het feest zich dit jaar verplaatst naar de Ijsbaan in Hengevelde, een prachtige locatie waar de organisatie hoopt hun concept verder te kunnen ontwikkelen.

Thom Hartgerink namens de organisatie: ‘Klopt! We zijn er volop mee bezig! Dit jaar willen we het iets uitbreiden. Vorig jaar was voor ons vooral even kijken hoe alles gaat, hoe werkt zo’n feest nou, etc.. Dat is in onze ogen allemaal goed verlopen, en daar konden we dan dus op voortborduren. We hebben dit jaar nog meer aandacht besteedt aan ons podium en de aankleding bijvoorbeeld. Enkele weken geleden zijn we al begonnen met het zagen, schuren, en verven van al het materiaal. Dat Hengover onder de jeugd ook aanslaat, blijkt goed in de voorbereiding. We vinden het erg leuk om te zien dat veel mensen ons willen helpen, want vele handjes maken licht werk. Vorig jaar hadden we al een geweldige groep Hengeveldse jongeren op de been, en ik denk dat het dit jaar alleen maar groter wordt.

joep2

Sten Ringeling: ‘Qua programma hebben we ook meer geïnvesteerd dit jaar. DJ’s als La Fuente, Billy the Kit en Moombahteam zijn DJ’s van een hoger kaliber, vaak te vinden op de grotere festivals in Nederland. Wij hopen dat we met ons programma dit jaar meer mensen trekken, want dance blijft toch een beetje een lastig muziek genre. Het blijft elk jaar weer een uitdaging om DJ’s te boeken die de mensen aanspreekt. Naast de grote jongens is er uiteraard ook weer plaats voor de kleinere lokale talentjes, maar onderschat ze zeker niet! We hebben met Bram Weys (Almelo) en Robba Rovega (Enschede) aanstormend talent uit de buurt, en ik weet zeker dat deze goed gaan vallen. Afgelopen week hebben we met z’n allen gekeken bij Robba Rovega, en ik kan je beloven dat dat er eentje is die je wilt zien, en meemaken uiteraard!

joep3

Hengover Outdoor 2017 vindt op 22 juli plaats op de Ijsbaan in Hengevelde. Vanaf 20:30 treden zowel bekende Nederlandse- als lokale DJ’s op op de bühne in de openlucht. Kaarten zijn nog te koop via: www.hengover.nl/tickets.

joep4

joep5

joep6

 

Leave a Comment